Razvoj aplikacija

Omni Aspect posjeduje višegodišnje iskustvo u projektiranju i implementaciji informatičkih sustava najviših razina složenosti, baziranih na Microsoft tehnologiji.

U ovisnosti o poslovnim i tehničkim zahtjevima klijenata u stanju smo implementirati informatičke projekte koji su bazirani na ostalim tehnologijama, poput Oracle, Linux, Recital i ostalo.

Naše reference obuhvaćaju uglavnom dizajniranje i implementacije poslovnih rješenja, poput elektronskih upisnika, registara, komunikacijskih sustava, uredskih aplikacija, web servisa…, za klijente iz privatnog sektora, ali i javne sustave.

Prilikom razvoja informatičkih sustava aktivno primjenjujemo projektni pristup prema pravilima upravljanja projektima PMI (Project Management Institute), te certificiranim međunarodnim standardima za upravljanje kvalitetom usluge (ISO 9001) i upravljanje sigurnošću informacija (ISO 27001).

Više informacija o specifičnim informatičkim proizvodima koji su rezultat naših razvojnih projekata možete pronaći na stranicama Programi