Web aplikacije i portali

NAPREDNA WEB RJEŠENJA KROJENA PREMA VAŠIM POTREBAMA

Omni Aspect nudi usluge zaokruženog poslovnog procesa koji odgovara potrebama naših klijenata na Internetu. Od definiranja projektnog rješenja, dizajna i programiranja, do usluga smještaja web aplikacija i portala na dediciranom serveru u Zagrebu. Za manje projekte optimiziramo cijenu izrade ponudom rješenja baziranih na relevantnim sustavima za upravljanje sadržajem (CMS).

Kliknite za više sadržaja o vrstama naše ponude:

Web aplikacije

Postoji velika razlika između standardnih web portala koji se izrađuju raznim alatima i na (polu)gotovim CMS rješenjima, te kompleksnijih aplikacija koje zahtijevaju individualni pristup i iskusan programerski tim. Upravo u takvim projektima leži najveća snaga i tržišna pozicija naše tvrtke.

Specijalizirani smo za dizajniranje i izvedbu kompleksnih web rješenja na području poslovnih i multimedijalnih aplikacija. Posjedujemo stručne kapacitete i bogato iskustvo na tom području: od dizajniranja programskih rješenja u suradnji s klijentima, do izrade i smještaja na web servere. Web aplikacije koje izrađujemo bazirane su najčešće na Microsoft ASP.NET tehnologiji, ali realizirali smo i multiplatformske projekte koji zahtijevaju integraciju poslovnih sustava na više tehnologija.

Naše bogato projektno iskustvo uključuje tehničku realizaciju projekata poput:

  • Hrvatski upisnik oporuka (za Hrvatsku javnobilježničku komoru)
  • Školska i Prometna učilica (naručitelj: Markot.tel d.o.o., korisnici: Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstvo unutarnjih poslova)
  • Trillenium - internetski 3D trgovački centar
  • ... i ostali web projekti

Svaki projekt takve kompleksnosti zahtjeva individualni pristup i maksimalnu posvećenost klijentu. Stoga vas pozivamo da nam se slobodno i bez obaveza obratite za svaku informaciju koja vas zanima.

Web portali za poslovne korisnike

OmniAspect posjeduje bogato iskustvo na izradi naprednih dinamičkih web portala za profesionalnu upotrebu, baziranih na Microsoft ASP.NET tehnologiji. Zbog izvrsnog poznavanja tehnologije i iskustva stečenog na brojnim projektima, našim klijentima možemo pružiti najbolje rješenje – profesionalno kreirane web stranice koje garantiraju pouzdanost, brzinu učitavanja, napredne sadržaje i sve ostalo što zahtjeva moderan poslovni sustav prisutan na Internetu.

Naša specijalizacija obuhvaća korištenje DotNetNuke portala za kreiranje web stranica. DotNetNuke je slobodan (open source) sustav za upravljanje sadržajem (content management system) velikih mogućnosti, baziran na Microsoft ASP.NET platformi i idealan za kreiranje i održavanje profesionalnih web stranica. Proširivost mogućnosti web stranica omogućena je dodavanjem modula, pa praktično ne postoji funkcionalni aspekt koji se ne može integrirati u stranice kreirane pomoću DNN portala. Omni Aspect izrađuje i svoje module koji pokrivaju sva specifična područja koja nisu zadovoljavajuće obuhvaćena komercijalno dostupnim modulima.

Sukladno željama klijenata, web portali mogu se izrađivati i na bilo kojem drugom CMS-u baziranom na ASP.NET tehnologiji, a za kompleksnije i zahtjevnije projekte nudimo usluge posebnog dizajniranja i programiranja portala (from the scratch).

Referentni web portali izrađeni na DotNetNuke portalu:


Pogledajte našu posebnu ponudu za dizajn i izvedbu web portala po sistemu "ključ u ruke":

Vi birate željene funkcionalnosti iz bogate ponude opcija (interaktivni servisi, socijalne mreže, trgovina...). Mi garantiramo najbolju vrijednost za Vaš novac.
Download letka (pdf)