Recital 8.0 Transfer

U slučaju da je Vaš IT sustav temeljen na nekoj od brojnih XBASE programskih alata predstavljamo idealno rješenje za Vas. Migracija podataka na MS Windows platformu nikada nije bila jednostavnija ni sigurnija.

Isproban u praksi, naš sustav za migraciju odlikuju slijedeće karakteristike:
  • Podrška za nedokumentirane formate tablica (npr. Recital 8.0) - ovaj sustav otvara podatke do kojih ili niste mogli ili ste morali programirati izvoz istih u prepoznatljivi format
  • Robusnost i pouzdanost
  • Prilagođen za rad sa  "živim" sustavima - ugrađena otpornost na promjenu struktura tablica
  • Podrška za OLE DB i MS SQL Server baze podataka

Nudimo i uslugu savjetovanja i/ili potpune migracije (Clipper, dBase, Recital, FlagShip i drugih XBASE tehnologija)  na drugu platformu.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.Partnerski program za Recital Transfer

Tražimo partnere zainteresirane za prodaju, implementaciju i održavanje aplikacije Recital Transfer.  Možete usvojiti tehnike i znanja za migraciju XBASE legacy sustava na Microsoft Windows platformu. Usvojeno znanje primjenjivo je za otvaranje novih poslovnih prilika na informatičkim projektima migracije sustava na domaćem i inozemnom tržištu.

Partnerski status stječe se dokazivanjem tehničke osposobljenosti za implementaciju i održavanje 
sustava certificiranjem zaposlenika za rad na Recital Transfer tehnologiji. Certificiranje se obavlja teoretskom i praktičnom nastavom u nastavnom centru tvrtke Omni Aspect, na lokaciji Augusta Šenoe 2, Kutina, u trajanju od 3 radna dana (24 radnih sati), te završnim ispitom četvrtog dana. Tečajevi se organiziraju prema potrebi, ovisno o interesu. Troškove tečaja i certificiranja snose polaznici tečaja, odnosno njihove tvrtke.

Uvjet za stjecanje partnerskog statusa za Recital Transfer je da tvrtka posjeduje najmanje dva certificirana stručnjaka.

Materija tečaja i kompleksnost tehnologije Recital Transfer zahtijevaju napredno programersko znanje, stoga se od kandidata očekuju nužni preduvjeti za uspješno pohađanje tečaja:
  • Dobro poznavanje i praktično iskustvo rada na XBASE tehnologijama (Recital, Clipper, dBase, FlagShip i sl.)
  • Vrhunsko poznavanje i praktično iskustvo programiranja u .NET tehnologiji, što se dokazuje posjedovanjem Microsoft developerskih i/ili database certifikata (MCSD, MCPD, MCSA, MCITP) 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u partnerskom programu, pošaljite nam e-mail na adresu 
cert@omniaspect.hr.