Tvrtka


OmniAspect d.o.o. je tvrtka osnovana u travnju 2005. Smješteni smo u Tehnološkom parku Kutina i prva smo tvrtka koja je počela s radom u sklopu parka. Glavna djelatnost tvrtke je osmišljanje, realizacija i održavanje naprednih programskih rješenja baziranih na najnovijim informatičkim tehnologijama, s ciljem optimizacije poslovnih procesa u poslovnim sustavima. Tvrtka trenutno djeluje na dvije lokacije, s uredima u Kutini i Zagrebu.
Omni Aspect d.o.o. posjeduje višegodišnje iskustvo u projektiranju i implementaciji informatičkih sustava najviših razina složenosti, baziranih na Microsoft tehnologiji. Iskustvo i stručne kompetencije dokazujemo „srebrnim“ statusom certificiranog Microsoft partnera za razvoj softvera (Silver Application Development).
Sposobni smo realizirati kompleksne informatičke projekte, prvenstveno namijenjene poslovnom sektoru. Našim klijentima možemo pružiti kompletnu uslugu prilikom uvođenja informatičkog rješenja u poslovni sustav – od pomoći prilikom analize zahtjeva, preko izvedbe i implementacije rješenja na njihovoj lokaciji, do naknadne korisničke i administratorske podrške. Bitno područje našeg rada je informatički konzalting. Jednom riječju – imamo stručne resurse i posjedujemo iskustvo da se tržištu možemo predstaviti kao tvrtka koja objedinjuje kompletnu uslugu na području razvoja aplikativnih rješenja. 

Osim uredskih aplikacija, osmišljavamo i razvijamo napredne multimedijalne i web aplikacije namijenjene B2B i B2C tržištu. Tehnička orijentacija tvrtke je razvoj aplikacija na Microsoft .NET razvojnoj platformi, ali isto tako imamo iskustvo u izradi aplikacija i sistemskoj integraciji na ostalim platformama, kao što su Java, Linux, Unix, Recital.
Naši zaposlenici posjeduju individualne profesionalne certifikate iz područja vođenja projekata, razvoja aplikacija i baza podataka, sistemske administracije, dok tvrtka posjeduje partnerske certifikate korporacija na čijim tehnologijama razvijamo poslovna rješenja. Cijelo naše poslovanje vodimo u skladu s ISO standardima kvalitete i sigurnosti.
Pred sebe smo postavili ambiciozan cilj da se u skoroj budućnosti pozicioniramo kao jedna od vodećih regionalnih tvrtki za razvoj i primjenu softvera u poslovnim sustavima, a naše ambicije iskazane kroz viziju i misiju tvrtke sežu do svjetskog nivoa. 

NAŠA VIZIJA je postati tvrtka čija su programska rješenja relevantna na svjetskom nivou. 

NAŠA MISIJA je dizajniranje i razvoj visokokvalitetnih i pouzdanih programskih rješenja koja će biti primjer uspješne primjene informatičke tehnologije u optimizaciji rada poslovnih sustava.