Partneri

Omni Aspect d.o.o. njeguje partnerski status s tvrtkama na čijim tehnologijama razvija svoja programska rješenja, a koje su redovito svjetski lideri u svojim tržišnim segmentima. Naši poslovni partneri su također relevantne informatičke tvrtke iz regije s kojima zajednički možemo nuditi kompletna rješenja u razvoju informatičkih programa i kvalitetnoj korisničkoj podršci.

Microsoft
Omni Aspect d.o.o. kao Microsoft Partner za razvoj softvera (Silver Application Development) ima višegodišnje iskustvo u razvoju i implementaciji rješenja baziranih na Microsoft tehnologiji. Naši djelatnici posjeduju brojne Microsoft certifikate kojima dokazujemo visoku pojedinačnu stručnost i posljedično kvalitetu naših rješenja.
ABBYY
ABBYY je svjetski lider u tehnologiji optičkog raspoznavanja znakova (OCR). Omni Aspect d.o.o. je ABBYY partner i u svojim programskim rješenjima uspješno integrira ABBYY FineReader i FlexiCapture tehnologije.
ESET
ESET je proizvođač poznatog antivirusnog programa NOD32. Omni Aspect d.o.o. posjeduje status NOD32 brončanog partnera, čime se potvrđuje visoka razina tehničke kompetencije naše tvrtke u antivirusnoj zaštiti računalnih mreža. NOD32 je prema strukovnim testovima najuspješniji svjetski antivirusni softver, te stoga i izbor naše tvrtke za zaštitu računala naših klijenata.
DotNetNuke
DotNetNuke je open source sustav za upravljanje sadržajem web stranica baziran na Microsoft ASP.NET platformi i idealan je za kreiranje i održavanje profesionalnih web stranica. Ne postoji funkcionalni aspekt koji se ne može integrirati u stranice kreirane pomoću DNN portala, a njegovu pouzdanost garantira zajednica koja broji više stotina tisuća korisnika. Omni Aspect posjeduje veliko iskustvo i brojne uspješne projekte razvoja i web hostinga web portala baziranih na DNN.

Čikom d.o.o.
Čikom d.o.o. iz Podgorice je vodeća crnogorska IT kompanija koja posjeduje široki spektar stručnih kompetencija najvišeg ranga (Microsoft Gold Certified Partner, HP Preferred Gold Partner…). Zajedno s tvrtkom Čikom uspješno pružamo informatičku podršku radu crnogorskog notarijata.